Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tulajdonosváltás a Felvarromnál

A 2023-as év tulajdonosváltással indult a Felvarromnál. Büszkén jelentjük be, hogy a Felvarrom az idei évtől a Best 4 You Kft égisze alatt működik tovább, mely utóbbi ezáltal cégcsoporttá nőtte ki magát. A környezetbarát gondolkodásmód, vagyis amit magával hoz a Felvarrom, teljes mértékben beleillik a cég filozófiájába, ugyanis a Best 4 You Kft. 2017 óta vezető piaci szereplője a bio- és natúr állateledelek és kiegészítők piacának, amely a BioZoo.hu webáruház mellett gyártóként és nagykereskedelemként is működik. Az első és ezidáig egyetlen nagykereskedelmi cég, mely a hazai Bio Garancia Kft bio minősítésével rendelkezik a kisállatok piacán, bizonyítva ezzel a kínálatában lévő termékek tisztaságát.

A cég tulajdonosa és ügyvezetője Somogyi Róbert, aki büszke az új projektre:

Somogyi Róbert a Felvarrom új tulajdonosa
"Mindig is meghatározó szerepet töltött be életemben a környezet- és állatvédelem, ezért nem is volt kérdés, hogy cégem alap filozófiája ezen téma mentén fog működni. Hálás vagyok Szabó Lászlónak, hogy bizalmat szavazott cégemnek és tovább vihetjük azt a nagyszerű dolgot, amit ő több, mint 10 év alatt felépített. Mindent megteszünk, hogy a jövőben is büszke lehessen arra, amit a márka még tartogat a piac számára. Izgalmas évek elé nézünk!" 
 

Terveinkről:

A missziónk nem kevesebb, mint hogy megmutassuk a világnak, mi mindent lehet hulladék, használt kerékpárgumiból létrehozni. Ezek az újrahasznosított anyagból készült termékek nem csak a környezetvédelem, hanem a divat jegyeit is magukba kell, hogy hordozzák, mert nagyon sok lehetőség rejlik még ebben az anyagban. Ezért nem titkolt szándékunk, hogy a termékfejlesztés az újabb kerékpáros kiegészítőkön felül a fashion divatszakma irányába is elmozdul.

Célunk, hogy mindenki, aki általunk gyártott terméket használ, büszke tulajdonosa legyen!